Fotograferandet på paus…

Under sommaren hände väldigt mycket, och det stora var att vi tyvärr blev av med en av våra katter när han försökte korsa en väg samtidigt som en bil körde där… Mindre än en vecka senare blev en av våra andra katter också påkörd, men han klarade sig som tur var hem, och sen följde ett par veckor av veterinärbesök, operationer, undersökningar, sondmatning m.m… Som tur var klarade han sig och mår idag bra. Men, det blev rätt kostsamt trots att vi hade försäkring, så jag bestämde mig för att sälja min fotoutrustning för att få in lite pengar. Så, nu är det back to basics för mig, bara billiga prylar. Men, å andra sidan när jag tittar tillbaka till mina bilder som jag tog innan jag köpte studioprylar så är jag fortfarande mycket nöjd med kvalitén, så jag kommer helt säkert kunna ta några bilder här och där som jag ändå är helt nöjd med…

Så, fotograferandet kommer se annorlunda ut för mig fr.o.m. nu, en större utmaning helt klart 🙂