Berg och dalbana

Vissa veckor är lättare, vissa svårare. Nu har det vart ett par veckor som vart lite svårare. En del mer värk (minskat på medicinerna ytterligare efter läkarordination), och aptiten har ökat en del, svårare att hålla sig fast vid att äta rätt mat vid rätt tid och inte småäta sent på kvällarna när man känner av hungerkänslorna…

Har fortsatt minska i vikt (över 30 kg lättare nu), men det märks att det också blir svårare… Min idé är att jag skall ställa om min kost lite, fortfarande hålla mig till nyttig och rätt mat (grönsaker, kyckling, fisk), men se till att jag får i mig en vettig middag senast runt 18-19 tiden, så jag är god och mätt när jag går och lägger mig…

Borde vara görbart, har siktet inställt mot totalt 45 kg minskning till min 48’e födelsedag före nästa sommar 🙂