100-dags challenge?

En sak som jag funderat på att göra är att köra en 100-dags fotografisk challenge. För flera år sen körde jag en 365-challenge, och när man pushar sig att ta minst en bra bild varje dag så blir man oftast mer kreativ, får större variation i sina bilder, och utvecklar sig själv, och det känner jag att det verkligen vore välkommet nu, mer fotograferande, mer kreativitet!

För att det skall bli vits för mig (tillräcklig utmaning) så har jag bestämt att det är systemkamera som gäller, inte mobil, och att jag skall försöka minimera antalet bilder på våra katter och familjen 🙂 Även om jag har ett 18-55mm f:2.8 Zoom till min D5300 så har jag en känsla för att det oftare kommer bli fast 50mm eller 85mm f:1.8 på D610’n som kommer bli mitt redskap för denna challenge, för att ge rätt känsla åt bilderna.

Det kan bli att jag vissa dagar inte hinner bearbeta och publicera dagens bild på Insta just den dagen, men att iallafall jobba fram det kreativa med att ta bilden vill jag verkligen försöka hålla fast vid att göra varje dag 🙂

Jag börjar idag, och så får vi se i slutet av April hur det gått 🙂